Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Övriga lärare


 

Josef Bergdahl

Lärare i kyrkohistoria

Josef Bergdahl är lärare i kyrkohistoria och kristen spiritualitet vid Örebro Teologiska Högskola. Han har studerat vid Regent College i Vancouver (ThM) och varit pastor/ledare i församlingen Gemenskapen, Borås.

Telefon: 019-30 77 60

E-post: josef.bergdahl@efk.se

 

Lars Johansson

Lärare i filosofi och religionsvetenskap

Lars Johansson är lärare vid Örebro teologiska högskola i religionsfilosofi, religionshistoria, religionssociologi och ämnesområdet "Kyrkan i världen". Han är också ledare för Forum för tro, kultur och samhälle som bl a ger ut tidskriften NOD.

Telefon: 019-30 77 56

E-post: lars.johansson@efk.se

 

Göran Lennartsson

Lärare i exegetik

Göran Lennartsson är teol dr. vid Lunds universitet. Har varit missionär i Mellanöstern, pastor inom Pingst och ansvarar nu för dialogprojektet Mötesplats Jerusalem.

Telefon: 073-730 22 54

E-post: goran.lennartsson@altutbildning.se

 

Åsa Molin

Lärare i homiletik och kommunikation

Åsa Molin arbetar som lärare på Örebro teologiska högskola med fokus på Församlingsledarakademin. Åsa har en teol kand från ÖTH och Linköpings universitet. Hon är också skribent och författare till tre böcker.

Telefon: 070-765 85 30

E-post: asa.molin@ALTutbildning.se

 

Roland Spjuth

Lärare, huvudansvarig för teologiska grundkurser åk 1-2

Roland Spjuth är lärare i systematisk teologi vid ALT och Örebro teologiska högskola. Roland är teologie doktor och docent vid Lunds universitet. Han har varit koordinator för SALT-nätverket och pastor inom EFK.

Tel. 040-37 59 51

roland.spjuth@hylliepark.se

 

Mikael Tellbe

Lärare i exegetik

Mikael Tellbe är lärare vid Örebro teologiska högskola, teol. dr. och docent vid Lunds universitet. Mikael har även arbetat som församlingspastor inom Evangeliska Frikyrkan.

Telefon: 019-30 77 62

E-post: mikael.tellbe@efk.se

 

 
 
Senast publicerad: 161122 | Powered by SiteSmart